Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht
Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht Liedermacher - Songwriter - Liedermaching
Portal  Portal   FAQ  FAQ   Suchen  Suchen   Mitgliederliste  Mitgliederliste   Benutzergruppen  Benutzergruppen
Registrieren  ::  Login Einloggen, um private Nachrichten zu lesen

nike cortez se valentine's day

 
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Monsters of Liedermaching
Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen  
Autor Nachricht
ayi6rj07



Anmeldedatum: 25.03.2022
Beiträge: 3

BeitragVerfasst am: 25.03.2022 03:08    Titel: nike cortez se valentine's day Antworten mit Zitat


De geschiedenis van de Cortez is fundamenteel voor de geschiedenis van Nike, Inc. Zonder dat zou Nike niet zijn wat het nu is: een titaan van de nike cortez earth day schoenenindustrie. Maar met de introductie in 1972 maakte Nike naam als een elite performance schoenenmerk - een reputatie die tot op de dag van vandaag zou standhouden. De Cortez is ontstaan ​​uit de wens om atleten beter van dienst te zijn.

Voordat Bill Bowerman en Phil Knight de Cortez ontwikkelden, verkochten ze Japanse sportschoenen aan atletieksporters. Maar in '72 besloot nike cortez premium Bowerman dat hij het beter kon doen. Hij wilde atleten een schoen geven die niet alleen hun voeten zou beschermen, maar ook een die comfortabel en snel was en verschillende terreinen aankon.

Het resultaat was de innovatie van het kenmerkende op wafels geïnspireerde loopvlakpatroon en de buitenzool van urethaan. Gecombineerd met lichtgewicht en duurzame materialen zoals nylon, leer en suède, nike cortez se valentine's day werd de Cortez het meesterwerk van de hardloopschoen dat Bowerman voor ogen had, en de wereld merkte het op. Na zijn debuut in elite atletiekwedstrijden, schoot de verkoop van Nike omhoog. Atleten waren dol op de sneaker vanwege het comfort en het innovatieve ontwerp. De Cortez hadden samen met Nike het wereldtoneel veroverd.

Als we naar deze nike cortez dames Nike Cortez kijken, begint het tijdloze silhouet met een Coconut Milk-tint over het hele bovenwerk in een nylon constructie met bijpassende suède overlays op de teen, veterogen en hielen. Obsidian, Crimson en Green landen dan op het zijpaneel Swooshes, tonglabels, binnenvoering en hiellipjes. De bepalende kenmerken komen op de binnenzool en de hiel van de linkerschoen, waarop '72' is gestempeld als een knipoog naar het jaar waarin de Nike Cortez zijn debuut maakte.

https://www.runningkb.com/
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:   
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Monsters of Liedermaching Alle Zeiten sind GMT + 2 Stunden
Seite 1 von 1

 
Gehe zu:  
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.




DAJ Glass (1.0.10) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Deutsche Übersetzung von phpBB2.de