Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht
Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht Liedermacher - Songwriter - Liedermaching
Portal  Portal   FAQ  FAQ   Suchen  Suchen   Mitgliederliste  Mitgliederliste   Benutzergruppen  Benutzergruppen
Registrieren  ::  Login Einloggen, um private Nachrichten zu lesen 
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Götz Widmann (ex Joint Venture)
Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen  
Autor Nachricht
quagueAnmeldedatum: 25.01.2022
Beiträge: 7

BeitragVerfasst am: 25.01.2022 04:25    Titel: Antworten mit Zitat

Converse One Star Miesten/Naisten on useiden yhteistyöprojektien keskiössä vuosina 2017 ja 2018, mutta valitettavasti nouseva vaatebrändi Awake NY ei ole yksi niistä – toistaiseksi. Levy-yhtiön perustaja Angelo Baque, joka oli Supremen pitkäaikainen brändijohtaja, kunnes hänen lähtönsä viime vuoden helmikuussa, paljasti neljä romutettua näytettä väitetystä One Star -yhteistyöstä Awaken virallisella Instagram-sivulla.Los Angeles on pitkään tunnettu rullalautailun pääkaupunkina, jonka luistelumaailma kukoistaa ja vaikuttaa urheilun kulttuuriin ja sen ulkopuolelle. Kenkä Converse One Star Summentaen skeitti- ja muodin rajat, Converse ottaa luistelija Sean Pablon lainatakseen LA-hohtoaan ja rohkeaa tyylitajuaan uudelle Converse One Star Prolle. LA-natiivi tuo klassisen siluetin skeittimaailmaan peittämällä alaosan ensin vaaleanpunaisilla mokoilla

Tyler, The Creator julkaisee uusimman Converse One Star Parhaaseen Hintaan -tähtensä, joka jatkaa Pride-kuukauden juhlaa. Tässä Golf Le Fleur One Star -tarjouksessa on valkoinen kangaspäällinen, jossa on yhteensopivat sävyt ja kukkalogot kielessä. Kengän kohokohta on sen sateenkaarenvärinen välipohja, joka on vihje Pride-kuukaudelle kukkakuvion päällä sen ulkopohjassa.

Tähtilogot sivuilla sekä kantapään välilehti on valmistettu karvaisista gepardiprinttimateriaaleista, jotka esittelevät luistelijan villin puolen. Converse One Star Netissä Sean jatkaa persoonallisuuden lisäämistä pariin lisäämällä pohjallisiin kuvia ja viittauksia vaatemerkkiinsä Paradise. Esimerkkejä tällaisesta brändäyksestä ovat vanhan englanninkielinen teksti, jossa lukee "PARADISE" sivupuolella ja sanat "THE PATH TO PAADISE BEGINS IN HELL" kietoutuvat kumisen välipohjan ympärille.

Converse tuo klassikkonsa Ostaa Converse One Star hieman korkeutta esitellessään siluetin Platform-version. Siinä on valkoinen kangaspäällinen, kohokuvioidut tähdet näkyvät etupohjassa ja klassinen Converse-brändi kantapäässä. Tumma obsidiaani ja punainen näkyvät lisävärinä.

http://www.fitnesskengat.com
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:   
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Götz Widmann (ex Joint Venture) Alle Zeiten sind GMT + 2 Stunden
Seite 1 von 1

 
Gehe zu:  
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.
DAJ Glass (1.0.10) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Deutsche Übersetzung von phpBB2.de