Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht
Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht Liedermacher - Songwriter - Liedermaching
Portal  Portal   FAQ  FAQ   Suchen  Suchen   Mitgliederliste  Mitgliederliste   Benutzergruppen  Benutzergruppen
Registrieren  ::  Login Einloggen, um private Nachrichten zu lesen

New Balance 840 Schoenen

 
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Liedermacher
Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen  
Autor Nachricht
bushione



Anmeldedatum: 24.06.2022
Beiträge: 6

BeitragVerfasst am: 24.06.2022 08:39    Titel: New Balance 840 Schoenen Antworten mit Zitat

Het paar brengt de sfeer met een schare aardetinten en komt tot leven met een zeer duidelijke kampeerinvloed, de primaire Pantones een duidelijke knipoog naar bebossing. New Balance 840 Online Kopen Donkergroen en licht passen op het suède over het bovenwerk - zelfs de kleine merkblokken langs de tong zorgen voor dezelfde behandeling - terwijl de veters, webbingdetails en NB-borduurwerk contrasteren door middel van een zachtroze tint. Donkerblauw verbergt zich dan in het comfort van de voering, geplaatst langs de bovenste lijn naast bruin getinte mesh, eye-stay-panelen en ripstop-teenboxen.



Na geruchten over een 650 in de maak, lijkt het erop dat No Vacancy Inn en New Balance dus veel van hun ideeën hebben geschrapt en terug naar de tekentafel zijn gegaan, waarbij ze nu officieel een duo van New Balance 840 Nederland in paletten aankondigen, niet ver van veel van hun eerdere releases. De eerste, die een griezelige gelijkenis vertoont met hun 990v3, combineert vervaagde blauwe overlays van suèdetextuur in de buurt van donkere marineblauwe mesh-onderkanten. De rode veters en gelijkaardige branding roepen verder op naar het opus van 2019 met al het andere, behalve het 'WATER'- en 'WIFI'-borduurwerk dat als eerbetoon arriveert.

Sinds zijn terugkeer begin 2014 is de New Balance 840 Schoenen gestaag uitgegroeid tot een van de meest populaire retro runner-modellen van New Balance op de markt, dankzij het frisse ontwerp uit het begin van de jaren 90 en de vele suède modellen van het merk uit de jaren 80. Natuurlijk hebben een paar collab-versies van Ronnie Fieg en Sneaker Freaker de aantrekkingskracht ook niet geschaad, maar door nostalgische 90's beïnvloede color-ups zoals dit nieuwe paar in wit, paars en limoen houden het opmerkelijk als een algemene release , te.

New Balance 840 Online Shop Opnieuw gelanceerd met de hulp van Aimé Leon Dore, heeft de 850 het afgelopen jaar genoten van een samenwerking met No Vacancy Inn, evenals een in-line Black History Month-release onder de Inspire The Dream-collectie. Van de laatste laat deze "Black / Team Red" -kleurstelling de ontwerptaal uit de jaren 90 van het model schitteren. Bovenwerk met panelen is vrij van elk profiel "N" -branding, maar heeft nog steeds mesh over de teenendoos, middenvoet en kraag zoals hun 990v5-tegenhanger. Kantstructuren geven wat flair aan de anders gedempte bovenste helft; "NB"-logo's op de tong en hiel, evenals kraagvoering volgen het voorbeeld.

New Balance en atmos hebben opnieuw de handen ineen geslagen om een ​​buiten-geïnspireerd 850-model uit te brengen voor de warmere maanden. New Balance 840 Heren/Dames Dit aanbod van de New Balance 850 is gekleed in aardetinten met licht en donkergroen met bruine tinten, oranje contrasterende accenten en veters, samen met paarse voeringen en inlegzolen. Het wordt geleverd in een mix van mesh, suède en leer, aangevuld met "NB" -branding op de tongen, hielen en inlegzolen.

www.multischoenen.com
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:   
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Liedermacher Alle Zeiten sind GMT + 2 Stunden
Seite 1 von 1

 
Gehe zu:  
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.




DAJ Glass (1.0.10) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Deutsche Übersetzung von phpBB2.de